onsdag den 14. november 2012

Back from Sin City!

Vegas var the sh*t, vi havde den vildeste tur! Det var enormt fedt at få set byen, og den levede da også virkelig op til sit ry, Sin City. Fest, farver og ballade everywhere! Vi ankom fredag aften, efter en lang 4 timers køretur (som egentlig ikke var så slem som vi havde forventet), som gik smertefrit og smooooth. Jeg var lidt nervøs for om vores gamle Pontiac kunne klare den lange tur i ørkenen, men der var intet der. Den kørte upåklageligt hele vejen. Tror også vi havde årstiden med os, for der var efter sigende ikke nær så varmt som om sommeren. Vegas er en by midt ude i ingenting, eller ørkenen om i vil. Man kører og kører mens det eneste der er at se er steppeørken med (vilde) bjerglandskaber i baggrunden, og lige pludselig er man der bare. Mit første indtryk var at Vegas er en super livlig by, måske mest fordi den køretur forstærkede kontrasten.... Der var neonlys over det hele, og carbaret-inspireret musik over det hele på gaderne, og meget fancy hotel/casino bygninger overalt. Noget jeg ikke vidste før jeg var der var at Vegas åbenbart er delt op i forskellige dele der er inspireret af forskellige steder i verden. F.eks. Excalibur som er magic-kingdom agtigt, New York, Egypten, Venedig og Paris, hvor vi boede.
Vi boede meget centralt på Ballys Hotel - lige midt på The Strip, og havde en helt fantastisk udsigt!


Dagene gik med at sove længe og lidt shopping, mens nætterne jo ikke behøver at blive forklaret! ;) 
I Vegas er der selvfølglig fest døgnet rundt - det ved man med sikkerhed når man ikke behøver at stille vækkeuret, for man bliver alligevel vækket af gade og tag-festerne. Men alligevel synes jeg det er som om byen rigtigt "vågner" om aftenen. Vi betalte ikke entré eller forsyninger nogen steder, da det åbenbart er ret eftertragtet at lokke en flok friske tøser ind overalt. Vi blev konstant stoppet af promotere på gaden, der havde gode tilbud til os - det gjaldt bare om at finde det bedste. Og det synes jeg også lykkedes meget godt, især den sidste aften, da vi var på Lavo, det var et virkelig fedt sted!
Vi fik også en tur i limousine, hvilket også var en rigtig fed oplevelse.
Behøver jeg nævne hvor kvæstede vi var, da vi mandag formiddag skulle tjekke ud af hotellet. Vi skulle "allerede" tjekke ud kl. 11, hvilket virkelig ikke var særlig fedt. Vi kunne alle sammen godt have brugt et par timers ekstra søvn, især i forbindelse med den lange køretur der ventede forude. Men jeg bed i det sure æble og kørte... Jeg har aldrig været så søvnig i mit liv! Alle andre i bilen sov så jeg måtte skråle med radioen, for at holde mig vågen. Men det gik da og vi kom hjem i god behold.
Vegas was SO worth it!!! ;) Cheers.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar