søndag den 28. oktober 2012

Mode activated: weekend !

Det her bliver en Weekend med stort W, fornemmer jeg allerede nu.
Vi er begge udkørte og trænger egentlig bare til at slappe af, og komme lidt ned i fitness centret evt. :)

De sidste to dage før igår har været nogle af de bedste indtil videre.

Onsdag kom vi til Ciara koncert i Hollywood. Det var en rigtig hyggelig minikoncert, hvor der max var ca. 50 tilskuere. Det synes jeg var rigtig godt så vi kunne komme langt op foran, plus at folk ikke gik amok og skubbede osv, som man kunne have oplevet ved større koncerter.
Selve koncerten blev gennemført i bedste Hollywod stil. Det var jo en der skulle med i Jimmy Kimmel Live, på nationalt fjernsyn, så det var vildt opstillet hele vejen. Inden koncerten fik vi besked på at skrige ellevildt som en flok gale fans i 10 minutter, fordi det lige skulle med i optagelserne, og udsendelsen....  Og da hun optrådte, sang hun sangen to gange, da der var tekniske problemer med optagelserne af den første... Men alt i alt en fed oplevelse, og jeg har aldrig set en smukkere person i virkeligheden. Det var jo pure perfection at hun så sådan ud i virkeligheden. No Photoshop, ingen "snyde vinkler"... Bare flot.




I torsdags var der så noget helt andet på programmet. Vi var blevet inviteret til galla premiere på The Man With The Iron Fists af nogle venner i Grauman's Chinese Theatre. Det var en virkelig fed oplevelse. Selve filmen overgik vores forventninger totalt, det var virkelig Tarantino i aller bedste stil! Blod, og skårne lemmer over det hele!!! :D Men fed handling og rigtig fede tricks og effekter..... Vil ikke afsløre så meget, for den skal ses!

Efter filmen var vi til afterparty på Roosevelt. De fleste skuespillere fra filmen var der, inkl. RZADave Bautista og Rick Yune (fra The Fast And The Furious), som vi fik os en god snak med. Han var fascineret af at vi kom helt fra Danmark, og det første han sagde da han hørte vi var fra DK var Christiania :P Haha.... Men de var alle sammen vildt meget nede på jorden, og hyggede bare med folk der var til festen. Så fik vi også prøvet det!










Oh my, kunne virkelig godt vænne mig til livet the Hollywood life her! I må kidnappe mig, hvis i vil have mig hjem i DK igen!!! :D

TTYL ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar